Τραγωδία σε παιδικό σταθμό: «Το αγοράκι δεν πνίγηκε από φαγητό»
Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση με το δυόμισι ετών αγοράκι που έχασε τη ζωή του στον ιδιωτικό παιδικό σταθμό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του παιδικού σταθμού, η νηπιαγωγός που επιτηρούσε το παιδάκι είναι έμπειρη και υποστηρίζει ότι, ενώ εκείνο βρισκόταν στο τραπέζι, διπλώθηκε στα δύο και έχασε τις αισθήσεις του.
Όπως διαπιστώθηκε, υπήρχαν εγκεφαλικές αλλοιώσεις και ισχαιμικά προβλήματα. Έμεινε στην εντατική από τις 4 έως τις 14 Οκτωβρίου. Οι νευροχειρουργοί το υπέβαλαν σε φαρμακευτική αγωγή και του έκαναν και αποσυμπιεστικές κρανιοεκτομές άμφω, ωστόσο, το εγκεφαλικό οίδημα δεν υποχώρησε.
Οι αεροφόρες οδοί και ο φάρυγγας ήταν ανοιχτοί, απεφάνθη το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, και οι διασώστες που έσπευσαν να πάρουν το μόλις 2,5 ετών αγοράκι από τον παιδικό σταθμό για να το μεταφέρουν στο Παίδων, κάτι που σημαίνει ότι το παιδάκι δεν πέθανε από πνιγμό, αλλά ο θάνατός του προήλθε από παθολογικά αίτια.
Θάνατος Μαζωνάκη: Βεβαίωση ψυχικής υγείας σε ανήλικο είχε δώσει η κατηγορούμενη γιατρός - Τι απαντά ο ΙΣΑ
Ενεργειακό «ράλι»: Τις επόμενες μέρες το πακέτο στήριξης - Στο τραπέζι επιδότηση έως 40 λεπτά στο πετρέλαιο θέρμανσης
Λεωφόρος Βουλιαγμένης: Φορτηγό με σκαπτικό μηχάνημα χτύπησε σε γέφυρα στο ύψος του Ελληνικού
Καρυστιανού στη δίκη των Τεμπών: «Να μάθουμε τι ουσία έκαψε τα θύματα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



