Θεσσαλονίκη: Άμεση λύση στο πρόβλημα της δυσοσμίας ζητούν κάτοικοι
Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου-Κορδελιού και ακολούθησε πορεία από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι την πύλη των ΕΛΠΕ, στη Μοναστηρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να γίνουν άμεσα ενέργειες για την επίλυση του θέματος της δυσοσμίας ζήτησαν την Κυριακή οι κάτοικοι του Κορδελιού που πραγματοποίησαν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, έπειτα από κάλεσμα της Ανεξάρτητης Κίνησης Κατοίκων Κορδελιού-Ευόσμου «Η αναπνοή είναι δικαίωμα».
Το μέλος της κίνησης, Στέλιος Δημητριάδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι οι κάτοικοι πραγματοποίησαν μια ειρηνική διαμαρτυρία και ζητούν την κινητοποίηση των αρμόδιων αρχών ώστε να ληφθούν άμεσα μέτρα επίλυσης για το πρόβλημα της δυσοσμίας, που ταλανίζει την περιοχή.
Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν αρχικά στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου-Κορδελιού και ακολούθησε πορεία από την οδό Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι την πύλη των ΕΛΠΕ, στη Μοναστηρίου.
Διαβάστε ακόμη
Έφτασαν στη Θεσσαλονίκη οι δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ
«Βιολάντα»: Εγκληματικές παραλείψεις και αδιαφορία για τις προειδοποιήσεις των εργαζομένων
Τουρκικό υπουργείο Άμυνας: Οι Navtex μας στο Αιγαίο είναι αόριστης διάρκειας
Απέδωσε το μπόνους των 40.000 ευρώ στους ειδικευόμενους γιατρούς; Τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



