Αστυνομικοί πυροβόλησαν τους δράστες που γάζωσαν επιχειρηματία στο Χαϊδάρι
Η Αστυνομία θα εξετάσει πάντως και το ενδεχόμενο οι δύο αστυνομικοί να μην ήταν τυχαία στο σημείο αλλά να συνδέονται με τον επιχειρηματία που έγινε στόχος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δύο αστυνομικοί ήταν παρόντες στη μαφιόζικη επίθεση με θύμα επιχειρηματία, ιδιοκτήτη εταιρείας πώλησης καφέ, στο Χαϊδάρι.
Οι αστυνομικοί, μάλιστα, πυροβόλησαν εναντίον των δραστών, χωρίς όμως να μπορέσουν να αποτρέψουν το «γάζωμα» του θύματος. Οι δύο αστυνομικοί, οι οποίοι ήταν εκτός υπηρεσίας, καταθέτουν αυτή την ώρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, κατέθεσαν ότι περνούσαν τυχαία από το σημείο και αντέδρασαν ως όφειλαν για να προστατεύσουν το θύμα, το οποίο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Η Αστυνομία θα εξετάζει πάντως και το ενδεχόμενο οι δύο αστυνομικοί να μην ήταν τυχαία στο σημείο αλλά να συνδέονται με τον επιχειρηματία που έγινε στόχος.
Διαβάστε ακόμη
Όταν τα όπλα «σιωπούν» μόνο στα χαρτιά: Το διεθνές διπλωματικό θρίλερ πίσω από τις εκεχειρίες-φάντασμα
Αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο καύσωνα: Σε ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» τα 40αρια - Πότε και πού θα δροσίσει
Η υπόθεση που δίχασε την Ιταλία: Ηλικιωμένος χρυσοχόος παίρνει στο κυνήγι ληστές, τους πυροβολεί και τους σκοτώνει
Απίστευτο βίντεο: Σκύλος ενεργοποιεί φρυγανιέρα και καίει σπίτι - Νεκρά τρία κατοικίδια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



