Ναύπακτος: Κοριτσάκι έπεσε από τρενάκι λούνα παρκ - Τραυματίστηκε ελαφρά
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ενώ τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του παιδιού τις έχει αναλάβει το Λιμενικό
Ένα κοριτσάκι ηλικίας τριών ετών τραυματίστηκε απόψε ελαφρά στο κεφάλι όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε από παιδικό τρενάκι, στην παραλία της Ναυπάκτου.
Αμέσως μετά το παιδί διακομίστηκε στο κέντρο υγείας της Ναυπάκτου, όπου του παρασχέθηκαν ο πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια οι γονείς του το μετέφεραν, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο της Πάτρας.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας, ενώ τις έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του παιδιού τις έχει αναλάβει το Λιμενικό.
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



