Στόχος κυβερνοεπίθεσης το υφυπουργείο Αθλητισμού (vid)
Δεν μπορεί να ανιχνευθεί ο τρόπος της επίθεσης, διότι οι δράστες σβήνουν τα ίχνη τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στόχος κυβερνοεπίθεσης έγινε το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open TV η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η ΕΥΠ που επιλήφθηκαν του θέματος, ύστερα από αίτημα της ηγεσίας του Υπουργείου, ανέφεραν ότι πρόκειται για πρωτοεμφανιζόμενο χτύπημα στον ελλαδικό χώρο από ιό, επονομαζόμενο Sudikobi, για τον οποίο παγκοσμίως δεν υπάρχει κλειδί αποκρυπτογράφησης.
Επίσης, όπως ανέφεραν οι ειδικοί, δεν μπορεί να ανιχνευθεί ο τρόπος της επίθεσης, διότι οι δράστες σβήνουν τα ίχνη τους, παρ’ όλα αυτά οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση. Η επίθεση αυτή ίσως έχει ως συνέπεια την απώλεια ορισμένων αρχείων και τονίζει την ανάγκη αναβάθμισης των standards ασφαλείας στα δίκτυα που αφορούν στις δημόσιες υπηρεσίες.
Με ποιον συζητάει ο Τραμπ στο Ιράν; Το μυστηριώδες πρόσωπο και η απειλή σφοδρών βομβαρδισμών αν δεν υπάρξει συμφωνία
Πρεμιέρα ντροπής για τη δίκη των Τεμπών: Λιποθυμίες, συγγενείς στις θέσεις των κατηγορουμένων και απαξίωση
Συγκλονιστικό βίντεο: Προπονητής εμφανίστηκε αγκαλιά με τον γιο του που έχει σύνδρομο Down - «Λίγη αγάπη κάνει τη διαφορά»
Αντώνης Μυλωνάκης στο ethnos.gr: «Η λογοτεχνία οφείλει να δοκιμάζει τα όρια, ειδικά τα θρησκευτικά»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



