Φονικό στα Μέγαρα: Τι όπλισε το χέρι του σωφρονιστικού υπαλλήλου
Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό περιστατικό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για το έγκλημα που έγινε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι στα Μέγαρα, όπου σωφρονιστικός υπάλληλος σκότωσε τον γαμπρό του και τραυμάτισε τη σύζυγό του.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας λαμβάνουν από νωρίς σήμερα το πρωί καταθέσεις για να διαλευκάνουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το αιματηρό περιστατικό.
Ο δράστης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής.
«Ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος, τυπικός στη δουλειά του. Δεν μας είχε δείξει ποτέ κάτι που να μας προκαλέσει ανησυχία. Η συμπεριφορά του έδειχνε ότι είναι ένας σοβαρός επαγγελματίας» περιγράφουν συνάδελφοι του δράστη.
Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες, ο σωφρονιστικός υπάλληλος έχασε τη μητέρα του, κάτι που του κόστισε. Ήταν το δεύτερο πλήγμα μετά τον χωρισμό από τη σύζυγό του, με την οποία βρίσκονται σε διάσταση. Αυτός ήταν, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο λόγος που όπλισε το χέρι στα Μέγαρα.

Ο δράστης θεωρούσε υπαίτιους για τον χωρισμό του τον 48χρονο κουνιάδο του και τη 43χρονη σύζυγό του. Κανείς, βέβαια, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι δεν θα δίσταζε να τους πυροβολήσει με πιστόλι μπροστά στα μάτια ενός εκ των τριών παιδιών τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 48χρονου και τη 43χρονη να νοσηλεύεται στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο σωφρονιστικός υπάλληλος είχε «χρεώσει» περισσότερο τον χωρισμό στον κουνιάδο του, ο οποίος ήταν γιατρός. Μαζί με τη σύζυγό του, η οποία νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, είχαν τρία παιδιά, τα οποία παρακολουθούνταν πλέον από ψυχολόγο.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



