Καρδίτσα: 61χρονος μετέφερε με τρένο την ηρωίνη που θα διακινούσε
Είχε γεμάτες τις τσέπες με ηρωίνη – Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα μετέφερε το εμπόρευμα και τον συνέλαβαν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πίστευε ότι θα περνούσε απαρατήρητος κρυμμένος ανάμεσα στο πλήθος των επιβατών της αμαξοστοιχίας με την οποία κατευθυνόταν προς τους Σοφάδες Καρδίτσας ένας 61χρονος που είχε τις τσέπες τους γεμάτες με ηρωίνη την οποία σκόπευε να διακινήσει.
Υπολόγισε, όμως, χωρίς τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που τον περίμεναν, καθώς είχαν πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο θα μετέφερε το εμπόρευμα του θανάτου που είχε αγοράσει στην Αθήνα. Μόλις κατέβηκε από το τρένο, του έκαναν έλεγχο και βρήκαν στην κατοχή του μία συσκευασία με ηρωίνη σε μορφή «βράχου», βάρους 50,5 γραμμαρίων.
Ο 61χρονος συνελήφθη και πάνω του βρέθηκαν 250 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από τη διακίνηση. Μετά την προανάκριση που διενεργήθηκε από την Ασφάλεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας που άσκησε δίωξη σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



