Από την Κοζάνη η 47χρονη που δολοφονήθηκε στην Ολλανδία
Ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται ο σύντροφός της 47χρονης γυναίκας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την Κοζάνη καταγόταν η 47χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της περασμένης Δευτέρας στο διαμέρισμά της στην Ολλανδία, όπου ζούσε και διέμενε τα τελευταία χρόνια.
Όπως αναφέρει το kozanilife.gr, ύποπτος για τη δολοφονία θεωρείται ο σύντροφός της 47χρονης γυναίκας, τον οποίο συνέλαβαν οι ολλανδικές αρχές. Οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι με την τραγική είδηση, αφού γνώριζαν το ζευγάρι.
Οι μαρτυρίες των γειτόνων της άτυχης γυναίκας φαίνεται πως έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη σύλληψη του συντρόφου της, αφού κατέθεσαν στις Ολλανδικές Αρχές ότι πριν το συμβάν άκουσαν έντονη φασαρία από το διαμέρισμα που διέμενε το ζευγάρι.
Οι συγγενείς της 47χρονης έχουν ειδοποιηθεί και αναμένεται να φτάσουν στην περιοχή τις επόμενες ώρες.
Το καλοκαίρι που τραυμάτισε ολόκληρη την Ελλάδα και έφερε ισόβια βαρυχειμωνιά σε δεκάδες οικογένειες
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Συνελήφθη 28χρονος Αιγύπτιος - Τα αποτυπώματα και τα βίντεο που τον έβαλαν στο «μικροσκόπιο»
«Πύρινος κλοιός» σε όλη τη χώρα: Στους 43,5°C ο υδράργυρος και 50 μέτωπα φωτιάς - Πότε αλλάζει το σκηνικό του καιρού
Εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της Γιου Τινγκ: Εντοπίστηκε το κινητό της στο κέντρο της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



