Γκρεμίστηκε γέφυρα του Εύηνου ποταμού (vid)
Επρόκειτο για προσωρινή γέφυρα που χρησιμοποιούταν κυρίως το καλοκαίρι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Γκρεμίστηκε από την κακοκαιρία και τα ορμητικά νερά του Εύηνου ποταμού η προσωρινή γέφυρα που ένωνε τα χωριά Παραδείσι του Δήμου Αγρινίου και Τρίκορφο του Δήμου Ναυπακτίας.
Πρόκειται για μία γέφυρα που χρησιμοποιούταν κυρίως το καλοκαίρι, αφού το χειμώνα τα νερά του ποταμού φούσκωναν και δεν ήταν ασφαλής η διέλευση.
Η κατασκευή μόνιμης γέφυρας αποτελεί εδώ και χρόνια αίτημα των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι πλέον θα πρέπει να κάνουν αρκετά μεγάλο γύρο, για να περάσουν από τη μια πλευρά του ποταμού στην άλλη.
Διαβάστε ακόμη
Κύκλωμα ναρκωτικών στη Μύκονο: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι - «Θα δώσω το νησί έτοιμο στον Ερντογάν»
Μάχη στη ΜΕΘ για 53χρονο ομογενή: Σε κώμα μετά από εμφυτεύματα δοντιών στην Τουρκία - «Δε μας δίνουν πολλές ελπίδες»
Άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη στο Μετρό Κορυδαλλού - Η απάντηση της ΕΛΑΣ σε όσα καταγγέλλει συνδικάτο της ΣΤΑΣΥ
Σέρρες: Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στη δομή Σιντικής με πετροπόλεμο και κρότου-λάμψης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



