Μαχητικά αεροσκάφη πετούν πάνω από τον Αττικό Ουρανό
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 13:30, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου πέταξαν και παρουσίασαν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A TEXAN II «Δαίδαλος», προσφέροντας μοναδικό θέαμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Πολεμική Αεροπορία επέλεξε ξανά το Παλαιό Φάληρο και τον Φλοίσβο για την μεγάλη εορταστική αεροπορική της επίδειξη στην Αττική.
Την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στις 13:30, στον Φλοίσβο Παλαιού Φαλήρου πέταξαν και παρουσίασαν το εντυπωσιακό τους πρόγραμμα οι Ομάδες Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» και T-6A TEXAN II «Δαίδαλος», προσφέροντας μοναδικό θέαμα.
Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, σχετικά με την εκδήλωση, δήλωσε τα εξής: «Αποτελεί πραγματική τιμή για την Πόλη μας η επιλογή της για μια ακόμα φορά για τον εορτασμό της Πολεμικής Αεροπορίας. Η Δημοτική μας Αρχή είναι σε συντονισμό με την Πολεμική Αεροπορία και τους άλλους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου ο κόσμος που θα κατακλύσει τον Φαληρικό όρμο να απολαύσει το μοναδικό θέαμα αλλά και τις ικανότητες των Ελλήνων πιλότων. Καλώ όλο τον κόσμο την Κυριακή 10 Νοεμβρίου και ώρα 13:30 στο Παλαιό Φάληρο, σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση».
Μία ανάσα από την Κρήτη έγινε η ουκρανική επίθεση σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους» στόλου - Τι δείχνουν τα στοιχεία
Λάρισα: Ασθενοφόρο έπεσε πάνω σε κλούβα της αστυνομίας που είχε κλείσει τον δρόμο - Τραυματίστηκε διασώστης
Φρίκη στη Γερμανία: 61χρονος βίαζε τη ναρκωμένη σύζυγό του και στη συνέχεια αναρτούσε βίντεο στο διαδίκτυο
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



