Διαβατά: Μικρή συμμετοχή στο μπάρμπεκιου πάρτι και αντιφασιστική συγκέντρωση
Οι «Ενωμένοι Μακεδόνες» έβαλαν ψησταριές δύο χιλιόμετρα πριν τον προσφυγικό καταυλισμό - Μέλη αντιφασιστικών οργανώσεων έκαναν συγκέντρωση αληλλεγύης στους πρόσφυγες
Παραμένει το τεταμένο κλίμα στα Διαβατά εξαιτίας της παρουσίας των προσφύγων. Το πρωί της Κυριακής διοργανώθηκε από τους «Ενωμένους Μακεδόνες» δύο χιλιόμετρα μακριά από την προσφυγική δομή, το μπάρμπεκιου πάρτι.
Το μπάρμπεκιου είχε μικρή συμμετοχή, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έψησε σουβλάκια. Την ίδια ώρα, πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική πορεία, με τους διαδηλωτές να κρατούν πανό που έγραφαν: «Ανοίξτε τα σύνορα» και «Κλείστε τα στρατόπεδα».
Διαβάστε ακόμη
Ζημιά μαμούθ 1 δισ. ευρώ από το κύκλωμα λαθραίων τσιγάρων με τον «Πούτιν» - Είχαν μέχρι και τάνκερ
Με διάχυτο εγκεφαλικό οίδημα η 13χρονη που έπεσε από τον 1ο όροφο σχολείου στο Χαϊδάρι
Βίντεο-σοκ στη Μελβούρνη: 12χρονος πιάστηκε σε πόρτα λεωφορείου και σερνόταν στον δρόμο
Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τον έναν αιώνα ΠΑΟΚ: «Θα κάνω τα πάντα για να συνεχίσει να μεγαλώνει ο σύλλογος»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



