Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Νεκρός 59χρονος μέσα στην καντίνα του στην Καβάλα
Ο άτυχος άνδρας πυροβολήθηκε στην κοιλιά - Τον βρήκε νεκρό η γυναίκα του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός βρέθηκε μέσα στην καντίνα που διατηρούσε ένας 59χρονος άνδρας, κάτοικος της τοπικής κοινότητας Κρηνίδων, της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του δήμου Καβάλας.
Ο 59χρονος πυροβολήθηκε στην κοιλιακή χώρα και βρέθηκε νεκρός από τη σύζυγό του μέσα στην αυτοσχέδια καντίνα που διατηρούσε πολλά χρόνια στην είσοδο του χωριού. Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής και οι αστυνομικές αρχές αναμένουν τον ιατροδικαστή για επιτόπια αυτοψία πριν μετακινήσουν τη σορό του άτυχου άντρα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύζυγος του 59χρονου φαίνεται να βρίσκονταν στην καντίνα τη στιγμή του πυροβολισμού, ενώ σύμφωνα με όσα δήλωσαν δυο θαμώνες, ο άτυχος άντρας λίγο πριν αποχωρήσουν οι ίδιοι από την καντίνα άρχισε να λογομαχεί με έναν τρίτο θαμώνα που είχε έρθει στην καντίνα. Στον τόπο του συμβάντος δεν βρέθηκε το όπλο παρά μόνο κάλυκες που μάζεψαν οι αστυνομικές αρχές.
Οικογένειες και όνειρα τινάχτηκαν στον αέρα: Νέοι αγρότες μιλούν για τους χαμένους κόπους μιας ζωής
Επτά χρόνια ταξίδι, 6 ήπειροι, 38 χώρες: Η ιστορία του Τομ και του σκύλου του που περπάτησαν τον κόσμο
Μητσοτάκης για Καρυστιανού: Μεγάλη απόσταση μεταξύ του να είσαι γονιός θύματος και αρχηγός κόμματος
Άγρια δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Καρτέρι θανάτου στον 50χρονο πρόεδρο της κοινότητας Λιθοβουνίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



