Παραπέμπεται σε δίκη για φωτιά στη φυλακή ο Χριστόδουλος Ξηρός
Ο καταδικασθείς για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», κατηγορείται για «εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για άνθρωπο» και για «διακεκριμένη φθορά δια πυρός»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε δίκη παραπέμπεται ο Χριστόδουλος Ξηρός. Ο «Μανώλης» της 17Ν κατηγορείται ότι είχε βάλει φωτιά στις φυλακές Διαβατών, όπου κρατείτο. Όπως αναφέρει το grtimes.gr, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο Χριστόδουλος Ξηρός παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο επειδή φέρεται ότι έβαλε φωτιά σε κελί όπου κρατείτο, μέσα στις φυλακές Διαβατών, το 2018.
Ο καταδικασθείς για τη συμμετοχή του στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη», κατηγορείται για «εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για άνθρωπο» και για «διακεκριμένη φθορά δια πυρός».
Διαβάστε ακόμη
Έρχεται η μεγαλύτερη ηλιακή έκλειψη των τελευταίων 100 ετών - Πότε, πού και πώς να τη δείτε
Πήγε ανυποψίαστος στο ΑΤ για καταγγελία και βρέθηκε κρατούμενος για τα μπλόκα - Το χρονικό της απίστευτης υπόθεσης
Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι: Του έδωσε προθεσμία λίγων ημερών - «Απάντα στην πρόταση για ειρήνη»
«Μου φώναζε "χτύπα με ρε"»: Οι πρώτες δηλώσεις του οδηγού λεωφορείου που ξυλοκοπήθηκε στο Ζωγράφου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



