Καιρός - «Βικτόρια»: Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τη μαρίνα Φλοίσβου
Και ενώ η κακοκαιρία επελαύνει, εντυπωσιακές είναι στιγμές που απαθανατίζει ο φακός από διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και της Ελλάδας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έως αργά το απόγευμα πρόκειται να συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην Αττική, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται νέο κύμα τοπικά ισχυρών καταιγίδων.
O μετεωρολόγος του Open TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης, εξέτασε τα προγνωστικά στοιχεία των μετεωρολογικών μοντέλων, σύμφωνα με τα οποία μεγάλος όγκος νερού αναμένεται να πέσει στην Αττική τις αμέσως επόμενες ώρες από κύτταρα καταιγίδων που δημιουργούνται στο δυτικό Κρητικό πέλαγος και μέσω του Μυρτώου πελάγους θα χτυπήσουν τον Νομό Αττικής, όπου μέχρι το βράδυ υπολογίζεται ότι θα πέσουν περίπου 50 με 70 τόνοι νερού ανά στρέμμα.
Και ενώ η κακοκαιρία επελαύνει, εντυπωσιακές είναι στιγμές που απαθανατίζει ο φακός από διάφορες περιοχές της Αττικής, αλλά και της Ελλάδας. Χαρακτηριστικές είναι φωτογραφίες από τη Μαρίνα Φλοίσβου, σήμερα το πρωί.



Με την πλάτη στον τοίχο ο Μερτς μετά τη διπλή εκλογική ήττα σε Μεκλεμβούργο και Βερολίνο
Ήταν η κακιά στιγμή»: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος για τον καβγά και τον θάνατο του 82χρονου στη Βουλιαγμένη
Είδαμε τα πρώτα επεισόδια από τα «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Κρήτη, μυστικά και ένα αδύναμο σενάριο
Βλεφαριδοmaxxing: Η νέα τάση του TikTok κάνει τους άνδρες να τριμάρουν τις βλεφαρίδες για... αρρενωπή εμφάνιση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



