Στεγνώνουν τις δικογραφίες με το πιστολάκι στο Πρωτοδικείο Αθηνών
Στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών στεγάζονται τα αρχεία από το Πρωτοδικείο της Αθήνας, όλων των ετών μέχρι και το 2015🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δικογραφίες και δικαστικές αποφάσεις απλώθηκαν στο πάτωμα για να στεγνώσουν καθώς η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το αρχείο του πρωτοδικείου.
Όπως μπορείτε να δείτε σχετικό ρεπορτάζ του Φάνη Καραμπατσάκη το οποίο προβλήθηκε από την εκπομπή του open TV «Ώρα Ελλάδος 7», οι υπάλληλοι του πρωτοδικείου αναγκάζονται σε κάθε ισχυρή βροχή να στεγνώνουν της υπόθεσης που βρίσκονται στο αρχείο με πιστολάκι.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ο Θανάσης Κόκκινος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου των δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας, «έχουμε ζητήσει εδώ και πάρα πολύ καιρό τη μεταφορά του αρχείου. Οι τρύπες που βρίσκονται στο ταβάνι έχουν ως αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να παρουσιάζεται αυτό το φαινόμενο».
Στα υπόγεια του Εφετείου Αθηνών στεγάζονται τα αρχεία από το Πρωτοδικείο της Αθήνας, όλων των ετών μέχρι και το 2015.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV
Το Ιράν κομμένο στα δύο: Από τα «πάρτι» στα συντρίμμια φυλακών, στα μοιρολόγια για τον Χαμενεΐ
Τι συμβαίνει με το δημοψήφισμα για ΔΕΘ: «Συνεχίζεται η διαδικασία» λέει ο δήμος - «Παρανομεί» απαντά οργανωτική επιτροπή
Τα λουκέτα στα ΕΛΤΑ, τα πρακτορεία, ο ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο Παγκράτι και οι καταγγελίες για αποτυχημένο σχεδιασμό
ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε σύσσωμο το Επιστημονικό Συμβούλιο - Όλο το παρασκήνιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




