Folli Follie: Δέσμευση των ακινήτων όλων των μελών του Δ.Σ
Νέο επεισόδιο στην υπόθεση της Folli Folie🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε δέσμευση των ακινήτων των μελών του Δ.Σ της Folli Folie και της εταιρείας προχώρησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος ,δια της επικεφαλής της, αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαίρη. Η σχετική εντολή για τη δέσμευση ισχύει μέχρι την έκδοση άλλης πιθανής απόφασης ποινικής δικαστικής αρχής, που ενδεχομένως μπορεί να την ανατρέπει . Όπως είναι γνωστό, για την υπόθεση αυτή έχουν ήδη δεσμευθεί ήδη οι τραπεζικοί λογαριασμοί και θυρίδες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα φυσικά πρόσωπα, τα οποία βρίσκονται και υπό εισαγγελική έρευνα.
‘Όπως είναι γνωστό για την υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική εξέταση , την οποία διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει υπομνήματα προς παροχή εξηγήσεων τα ελεγχόμενα πρόσωπα και απομένει ο εισαγγελέας να αποτιμήσει το αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω δικονομικές του ενέργειες , που μπορεί να είναι είτε η άσκηση ποινικής δίωξης ή η αρχειοθέτηση της υπόθεσης για όσα ενδεχομένως πρόσωπα δεν προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



