Γενί Σαφάκ: Γράφει για προβοκάτσια στη Δυτική Θράκη
Παρατηρείται αριθμητική αύξηση των μουσουλμάνων της Θράκης για την παρακολούθηση μαθημάτων πολεμικών τεχνών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην ερώτηση που απηύθυνε η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αναστασία Αικατερίνη Αλεξοπούλου προς τους υπουργούς Εθνικής Αμύνης Νίκο Παναγιωτόπουλο και Εξωτερικών Νίκο Δένδια σχετικά με τη Δυτική Θράκη και πώς «εξοπλίζεται» η μουσουλμανική μειονότητα αναφέρεται η φιλο-κυβερνητική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ».
Στο πρωτοσέλιδό της με τίτλο «Προβοκάτσια στη Δυτική Θράκη - Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη» η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ελλάδα προσπαθεί να δημιουργήσει προβοκάτσιες με «όπλο» τη δυτική Θράκη.
Η βουλευτής ανέφερε ότι παρατηρείται αριθμητική αύξηση των μουσουλμάνων της Θράκης για την παρακολούθηση μαθημάτων πολεμικών τεχνών, ενώ απόρρητες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 15.000 – 20.000 όπλα που είναι κρυμμένα στην περιοχή.
Διαβάστε ακόμη
Οι «θερμές» δηλώσεις Μητσοτάκη-Μακρόν: «Μπετόν αρμέ το άρθρο 42.7» - Οι 9 συμφωνίες που υπέγραψαν Ελλάδα-Γαλλία
Πλήγμα στη γαλάζια κυριαρχία: Η φθορά στις δημοσκοπήσεις και ένα πολιτικό σκηνικό που αλλάζει ραγδαία
Άδωνις Γεωργιάδης στο τετράγωνο: Με ολόγραμμα στο ΕΚΑΒ ενώ βρισκόταν στους Δελφούς
Βαρβαρότητα σε live μετάδοση: Παίκτης ριάλιτι στη Σερβία επιχείρησε να πνίξει γυναίκα στο πλατό του Elita
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



