Πρόεδρος έδρας για Siemens: «Οι κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι για την ώρα»
Σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, δεν είναι πλέον δυνατή η κράτηση πριν από την επιβολή ποινής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Με αυτή τη φράση έκλεισε την συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργήματων ο πρόεδρος της έδρας, στην πρώτη ημέρα της εκφώνησης της απόφασης για τα μαύρα ταμεία του γερμανικού κολοσσού «Siemens».
Όσοι από τους κατηγορουμένους ήταν παρόντες και κάθονταν στο εδώλιο έφυγαν ελεύθεροι, καθώς η απόφαση επί των ποινών δεν έχει ακόμη εκδοθεί. Σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας, με τον νέο Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, «δεν είναι πλέον δυνατή η κράτηση πριν από την επιβολή ποινής».
Η απόφαση των δικαστών για τα ελαφρυντικά θα καθορίσει και την τελική ποινή που θα επιβληθεί στους καταδικασθέντες για το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, για το οποίο και καταδικάστηκαν.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




