Ξεσπά ο αδερφός του αστυνομικού που δολοφόνησε ο Κώστας Πάσσαρης (vid)
«Δεν νομίζω ότι πρέπει να ελαφρυνθεί η θέση του», σημειώνει ο αδερφός του θύματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξεχειλίζει η οργή της οικογένειας του αστυνομικού για το ενδεχόμενο να εκδοθεί στην Ελλάδα ο διαβόητος κακοποιός, προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.
Η οργή του αδερφού του Διονύση Αλεβιζόπουλου που έπεσε νεκρός τον Φεβρουάριο του 2001 από τον διαβόητο κακοποιό, Κώστα Πάσσαρη, ξεχειλίζει. Η οικογένεια του αρχιφύλακα, μιλά στον ΑΝΤ1, ύστερα από τη δημοσίευση των εγγράφων από τις ρουμανικές Αρχές προς την ελληνική Δικαιοσύνη όπου δίνουν το πράσινο φως για τη μεταφορά του στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. «Ο Πάσσαρης είναι ο Πάσσαρης. Σκότωσε τον αδερφό μας. Θα ξανακάνει και άλλα σε άλλους. Εγώ προσωπικά ούτε να τον δω δεν θέλω. Εχουμε περάσει τα πάνδεινα και μέχρι να πεθάνουμε δεν θα το ξεχάσουμε. Ζητάει συγγνώμη αλλά τι να το κάνω; Εμείς δεν μπορούμε να τον συγχωρέσουμε».
Ο Διονύσης Αλεβιζόπουλος έπεσε νεκρός σε ηλικία 49 ετών. Ο 26χρονος τότε Πάσσαρης τον πυροβόλησε σχεδόν εξ επαφής. «Γιατί έχει κάνει έφεση; Για να ελαφρύνει τη θέση του; Δεν νομίζω ότι πρέπει να ελαφρυνθεί η θέση του. Εκανε κάποια εγκλήματα και πρέπει να πληρώσει», τονίζει ο αδερφός του αστυνομικού που δολοφονήθηκε από τον διαβόητο κακοποιό.
Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Βλάβη ή ανθρώπινο λάθος; Τα ερωτήματα και πού επικεντρώνονται οι έρευνες
Τραγωδία στην Ισπανία: 64χρονη σκοτώθηκε από ταύρο σε ταυροδρομία - Σοκαριστικό βίντεο
Ο Σαββίδης δεσμεύτηκε και το όνειρο της Νέας Τούμπας παίρνει «σάρκα και οστά» - Το μοντέλο χρηματοδότησης που ανέφερε ο Μητσοτάκης
Οι επόμενες εκλογές, η «κόκκινη κάρτα» σε Σαμαρά, το «όχι» στην Τουρκία και το λάθος στον ΟΠΕΚΕΠΕ: Η συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



