Στην εντατική ο Μανώλης Γλέζος - Τι λένε οι γιατροί
Δύσκολες ώρες για την εμβληματική μορφή της Αντίστασης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ νοσηλεύεται ο Μανώλης Γλέζος. Ο εμβληματικός πολιτικός εισήχθη προ ολίγων ημερών στο νοσοκομείο με αναπνευστικά και νευρολογικά προβλήματα.
Ωστόσο, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και το ιατρικό προσωπικό έκρινε ότι θα πρέπει να εισαχθεί στην εντατική μονάδα θεραπείας του νοσοκομείου.
Το ιατρικό ανακοινωθέν
Σοβαρή αλλά σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου, ο οποίος νοσηλεύεται στην καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο κ. Γλέζος εισήχθη στο ΝΙΜΙΤΣ την Τρίτη 19 Νοεμβρίου για έλεγχο νευρολογικής πάθησης. Λόγω του καρδιολογικού ιστορικού του κρίθηκε σκόπιμη η παρακολούθηση του στην καρδιολογική μονάδα.
Για την κατάσταση της υγείας του Μανώλη Γλέζου ενημερώθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό, από τον υπουργό Υγείας Β.Κικίλια, που τοN επισκέφθηκε και συνομίλησε μαζί του καθώς και με τους θεράποντες γιατρούς.
Ο υπουργός μετέφερε στον κ. Γλέζο τις θερμές ευχές του πρωθυπουργού για γρήγορη ανάρρωση.
Μάχες με τις φλόγες για τρίτο 24ωρο: Εκκενώνονται χωριά στη Βοιωτία - Live ενημέρωση για όλα τα μέτωπα
Χάος στη Θέουτα: 18 νεκροί από το κύμα μεταναστών από το Μαρόκο - Στρατός στα σύνορα και κόντρα Μαδρίτης-Ρώμης
Ξεσηκωμός ενάντια στο νομοσχέδιο για το νερό: Απόσυρση ζητούν 17 περιβαλλοντικές οργανώσεις
Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο θρυλικός Ιταλός αμυντικός Φράνκο Μπαρέζι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




