Καιρός - Γηρυόνης: Η στιγμή της διάσωσης ηλικιωμένων στην Κινέτα (vid)
Δύσκολες ώρες πέρασαν εκατοντάδες κάτοικοι στην Κινέτα και τους Αγίους Θεοδώρους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η διάσωση ενός ηλικιωμένου ζευγαριού, από την πλημμυρισμένη Κινέτα, καθώς κι αυτή μιας γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους.
Οι άνδρες της ΕΜΑΚ και της Περιφέρειας μαζί με την Αστυνομία και τη συμβολή του ΕΚΑΒ προχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες στη διάσωση του ηλικιωμένου ζευγαριού. «Τους βρήκα στον δρόμο να φωνάζουν βοήθεια, είπε ο αυτόπτης μάρτυρας και τους μάζεψα στο σπίτι μου.
Το σπίτι τους είχε γεμίσει νερά» είπε ο άνθρωπος που τους βοήθησε, ενώ πρόσθεσε ότι δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν ούτε πυροσβεστικά οχήματα, ούτε κι ασθενοφόρα. «Ετοιμαζόμασταν να ανέβουμε στην ταράτσα του σπιτιού για να σωθούμε» πρόσθεσε, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα, εμφανώς εξαντλημένη, ψέλλισε ότι «μόλις που πρόλαβα να βγω».
Ανάλογες στιγμές έζησαν και οι κάτοικοι των Αγίων Θεοδώρων, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να προχωρούν σε δεκάδες απεγκλωβισμούς κατοίκων από πλημμυρισμένα σπίτια και δρόμους.
Μινεάπολη: Οργή για τη δολοφονία του 37χρονου από βετεράνο πράκτορα - Ο Τραμπ κατηγορεί τις τοπικές Αρχές
Σοκ και οργή: Κουτάβι βρέθηκε δεμένο και κακοποιημένο σε περιοχή της Καρδίτσας
«Το περίμενα» λέει ο σύζυγος της καθηγήτριας που φίμωσε 13χρονο μαθητή στις Σέρρες
Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα απολίθωμα... τέρας, ύψους 8 μέτρων - «Μια εντελώς νέα μορφή ζωής»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



