Σπάρτη: Φωνές και έντονες διαμαρτυρίες για την άφιξη μεταναστών (vid)
Οι διαμαρτυρίες ήταν τόσο έντονες με αποτέλεσμα να κατευνάσουν τα πνεύματα οι αστυνομικές δυνάμεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία ώρα περίπου πριν την άφιξη των λεωφορείων, άρχισαν να συγκεντρώνονται πολίτες οι οποίοι φώναζαν συνθήματα και έκαναν έντονη διαμαρτυρία κατά των προσφύγων.
Σύμφωνα με το apela.gr οι πρόσφυγες που έφτασαν στην Σπάρτη έχουν λάβει πολιτικό άσυλο και απαρτίζονται κυρίως από οικογένειες με πολλά μικρά παιδιά.
Κάποιες στιγμές οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες, με αποτέλεσμα να κατευνάσουν τον κόσμο οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί, για την περιφρούρηση των προσφύγων κατά την άφιξη τους, αλλά και στη συνέχεια κατά την διαμονή τους στο ξενοδοχείο.
Διαβάστε ακόμη
Πώς εκτέλεσαν τον «Θαμνάκια» στο Χαλάνδρι: Ακριβό συμβόλαιο θανάτου πίσω από την δολοφονία του - Από τύχη δεν σκοτώθηκαν περαστικοί
Η… πολιορκία της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη και τα «γαλάζια» πυρά στην αντιπολίτευση
Σοβαρές ελλείψεις πυρασφάλειας ακόμα και σήμερα σε σήραγγες του σιδηροδρόμου - Τα επικίνδυνα σημεία
Ο στόχος του Μητσοτάκη για την αυτοδυναμία, οι τρίχες του Άδωνι, το μαφιόζικο πιστολίδι στο Χαλάνδρι και τα νησιά “outsiders”
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr