Κτηματολόγιο: Λήγει την Παρασκευή η προθεσμία σε 13 περιφερειακές ενότητες
Λήγει την Παρασκευή (29/11) η προθεσμία υποβολής δηλώσεων σε 13 περιφερειακές ενότητες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Λήγει την Παρασκευή (29/11) η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για το Κτηματολόγιο σε 13 περιφερειακές ενότητες.
Πρόκειται για τις περιφερειακές ενότητες Φλώρινας, Καστοριάς, Εύβοιας, Αχαΐας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Σάμου, Χίου, Ικαρίας και στο υπόλοιπο Μαγνησίας και Σποράδων.
Το τελευταίο διάστημα έχει αυξηθεί εντυπωσιακά η προσέλευση των πολιτών που σπεύδουν για να δηλώσουν την ακίνητη περιουσία τους. Η συλλογή δηλώσεων έχει ήδη ξεπεράσει τις 700.000 στις περιοχές στις οποίες λήγει η προθεσμία.
Οι ιδιοκτήτες ακινήτων καλούνται να υποβάλλουν δηλώσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή. Η Κτηματολόγιο Α.Ε. ξεκαθαρίζει ότι η καθυστέρηση στην υποβολή δεν συνεπάγεται απώλεια της ακίνητης περιουσίας των πολιτών. Συνεπάγεται, ωστόσο, αδυναμία αξιοποίησης ή μεταβίβασής της, ενδεχομένως δικαστικές περιπέτειες, καθώς και αυξημένο κόστος λόγω της μελλοντικής ενεργοποίησης των προστίμων.
Η σφαίρα που πήρε την αθωότητα μιας γενιάς: 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη και η μνήμη δεν σβήνει
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ανατροπή στη δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω, να μείνει μεταξύ μας»
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



