Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Παρασκευή - Πού αναμένονται βροχές
Η αναλυτική πρόγνωση από τον μετεωρολόγο του OPEN TV Κλέαρχο Μαρουσάκη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ήπιος αναμένεται να είναι ο καιρός αύριο Παρασκευή (28/11), με την θερμοκρασία μάλιστα να σημειώνει μικρή άνοδο.
Πιο αναλυτικά, στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο αναμένεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδη, ενώ αναμένεται να δημιουργηθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές, ακόμα και καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές συννεφιές όπου βόρεια κατά τόπους θα είναι πιο πολλές και δεν αποκλείεται να βρέξει πρόσκαιρα και τοπικά.
Για την περιοχή της Αττικής αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες αραιές συννεφιές και η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Για την Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες συννεφιές κατά τόπους αυξημένε, ενώ δεν αποκλείονται οι πρόσκαιρες βροχές.
Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο του OPEN TV Κλέαρχο Μαρουσάκη
Ιράν - ΗΠΑ συμφώνησαν στον οδικό χάρτη των 60 ημερών για οριστική συμφωνία - Tι αποφάσισαν για Ορμούζ και Λίβανο
Στον «επαναπατρισμό» παραδοσιακών ψηφοφόρων ποντάρει η κυβέρνηση: Ποια πρόσωπα βγαίνουν μπροστά
Δολοφονία Σταυρούλας Λεβεντάκη: Πώς η ΕΛΑΣ «έδεσε» τον δράστη - Οι αντιφάσεις, το βίντεο και ο μαρτυρικός θάνατος
Φοιτητική κατοικία: Η δεύτερη αγωνία των Πανελλαδικών αρχίζει μετά τις βάσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




