Στρατοδικείο για τους Έλληνες στρατιωτικούς
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του ΟΡΕΝ, θα κοινοποιηθεί στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, το κατηγορητήριο σχετικά με τις συνθήκες σύλληψής τους από την τουρκική στρατοχωροφυλακή τον περασμένο Μάρτιο.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ίδιο έγγραφο, όπως αποκάλυψε το OPEN και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, θα κοινοποιηθεί και σε ανωτέρους των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, Άγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη, ενώ το κατηγορητήριο αναμένεται να είναι βαρύ. Αυτό θα περιλαμβάνει 10 άτομα, τα οποία θα κληθούν να απολογηθούν αρχικά εγγράφως και μετά στο στρατοδικείο, όσον αφορά στα λάθη και τις παραλείψεις του συμβάντος που οδήγησε στη σύλληψη των δυο στρατιωτικών.
Αυτό που τονιζόταν από πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι ότι όπως δεν αποδόθηκαν ευθύνες εν θερμώ, έτσι και με την διαδικασία που εκκινείται, βασικός στόχος είναι να διασφαλιστεί το κύρος των Ενόπλων Δυνάμεων.
Το ρεπορτάζ του OPEN TV προκάλεσε την αντίδραση του ΓΕΕΘΑ, με το τελευταίο να απαντά με ανακοίνωσή του ότι η ΕΔΕ που διεξάγεται για τους δυο στρατιωτικούς συνεχίζεται.
«Η συμφωνία παραμένει στο τραπέζι»: Η στρατηγική πίσω από τις νέες απειλές του Τραμπ στο Ιράν
Ανατροπή στην Κρήτη: Το «άθικτο» μηχανάκι, η κατσούνα και ο καβγάς που εξετάζεται πίσω από τον θάνατο του Δασκαλάκη
Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα στο Αίγιο: Το μοιραίο σχέδιο για τη Γερμανία και οι αντιφάσεις του 65χρονου
Λύθηκε το μυστήριο του Στόουνχεντζ; Τι αναφέρει πρωτοποριακή μελέτη για τη μεταφορά των μεγάλιθων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



