Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Ολοκληρώθηκε η μαθητική πορεία στο κέντρο της Αθήνας (pics)
Κεντρικό σύνθημα των διαδηλωτών «ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ολοκληρώθηκε το μαθητικό - φοιτητικό συλλαλητήριο στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.. Μαθητικές και φοιτητικές συλλογικότητες συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν μέχρι τη Βουλή, με κεντρικό σύνθημα «ακόμα δεν είπαμε την τελευταία λέξη, αυτές οι μέρες είναι του Αλέξη».
Πορεία πρόκειται να πραγματοποιήσουν οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου στις 6 το απόγευμα στα Προπύλαια, ενώ στις 9 το βράδυ στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου, πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση.
Διαβάστε ακόμη
Ο Ερντογάν θέλει ΑΟΖ στα 200 μίλια: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τη «Γαλάζια Πατρίδα»
Βίντεο ντοκουμέντο: Κλέφτης γίνεται «καπνός» με μηχανάκι μέσα σε 12 δευτερόλεπτα στη Θεσσαλονίκη
Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα - Ανακοινώθηκαν από τη ΔΥΠΑ
Από εξελιγμένα deepfake μέχρι «απλό» phising: Πώς η εξαπάτηση αθλητών έγινε βιομηχανία δισεκατομμυρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



