Επέτειος Γρηγορόπουλου: Στον Συνήγορο του Πολίτη περιστατικά «αστυνομικής βίας»
Η Αστυνομία καλεί τους πολίτες που έχουν σχετικό υλικό και θεωρούν ότι έχουν πέσει θύματα βίας σε αντίστοιχα περιστατικά να απευθυνθούν στον μηχανισμό διερεύνησης του οργανισμού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον Συνήγορο του Πολίτη αποστέλλει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βίντεο και αναφορές, που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, σχετικά με περιστατικά «αστυνομικής βίας», κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων για την 11η επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ταυτόχρονα, η Αστυνομία καλεί τους πολίτες που έχουν σχετικό υλικό και θεωρούν ότι έχουν πέσει θύματα βίας σε αντίστοιχα περιστατικά να απευθυνθούν στον μηχανισμό διερεύνησης του οργανισμού.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ:
«Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποστέλλει στον εθνικό μηχανισμό διερεύνησης περιστατικών αυθαιρεσίας του Συνηγόρου του Πολίτη, βίντεο και αναφορές, που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, σχετικά με περιστατικά «αστυνομικής βίας», κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων και πορειών στη μνήμη του Α. Γρηγορόπουλου, με την παράκληση να διερευνηθούν κατά προτεραιότητα.
Παράλληλα, καλούνται πολίτες, που έχουν αντίστοιχο υλικό ή είναι μάρτυρες ή θεωρούν ότι έχουν υποστεί βία σε ανάλογα περιστατικά, να αποτανθούν στον προαναφερθέντα μηχανισμό διερεύνησης του Συνηγόρου του Πολίτη».
Συναγερμός για οσμή αερίου στα νότια προάστια της Αττικής - «Τρέχουν» οι έλεγχοι στο δίκτυο
Αιχμηρή παρέμβαση Κοβέσι για την τροπολογία Φλωρίδη: «Αντιβαίνει στην αρχή της ειλικρινούς συνεργασίας»
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτήθηκε ο Στέργιος Καλπάκης - Παραμένει στο κόμμα, δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές με κανένα σχήμα
«Η σπηλιά δεν συγχωρεί»: Δύτης εξηγεί τι αντιμετώπισαν οι άτυχοι δύτες που πέθαναν στις Μαλδίβες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



