Θερμαινόμενους χώρους ανοίγει ο δήμος Αθηναίων λόγω του ψύχους
Η Δημοτική Αστυνομία μοίρασε κουβέρτες σε άστεγους σε όλο το κέντρο της Αθήνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ειδικά διαμορφωμένο θερμαινόμενο χώρο για ευάλωτες ομάδες διαθέτει ο δήμος Αθηναίων, στην οδό Σοφοκλέους 66, από σήμερα έως και το βράδυ της προσεχούς Κυριακής, οπότε αναμένεται να υποχωρήσουν οι χαμηλές θερμοκρασίες.
Υπό τον συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας του δήμου, χθες το βράδυ η Δημοτική Αστυνομία μοίρασε κουβέρτες σε άστεγους σε όλο το κέντρο της Αθήνας, σε σημεία που υποδείχθηκαν από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ). Συνεργεία του ΚΥΑΔΑ θα πραγματοποιούν όλο το βράδυ επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, μοιράζοντας κουβέρτες, φαγητό και ροφήματα, ενώ θα τους ενημερώνουν για τη διαθέσιμη αίθουσα. Η Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων θα στελεχώσει τον θερμαινόμενο χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό.
Για τη συνδρομή και αναφορές πολιτών για έκτακτα περιστατικά θα λειτουργούν όλο το 24ωρο οι τηλεφωνικές γραμμές 210 5246515 - 210 5246516 καθώς και ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595.
«Άπιαστο όνειρο» για τον Τραμπ η συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ: «Όχι» από Ελλάδα και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ
«Το "παιδί" έχει όνομα, Κλεομένης»: Έρχονται στοιχεία που θα «ρίξουν φως» στη δολοφονία του 20χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ
Απεργία των ταξί από την Τρίτη έως και την Παρασκευή στην Αττική
Έξι χρόνια από τον εφιαλτικό Μάρτη - «γδάρτη» που χάθηκε μία Καλαμάτα και κυκλοφορούσαμε με άδεια μέσω sms
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



