ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν κατά 4,3% οι επισκέπτες στα μουσεία της χώρας
Το 8μηνο, παρατηρείται αύξηση κατά 5,4% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 3,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν 29,3%🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αύξηση 4,3% καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Αύγουστο εφέτος, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου μειώθηκαν 0,8% και οι εισπράξεις αυξήθηκαν 28,2%. Το 8μηνο, παρατηρείται αύξηση κατά 5,4% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 3,8% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν 29,3%.
Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Αύγουστο αύξηση του αριθμού των επισκεπτών κατά 2,5%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου παρουσίασε μείωση 6,5% και οι εισπράξεις παρουσίασαν αύξηση 9,4%. Το 8μηνο, σημειώθηκε αύξηση των επισκεπτών κατά 4,9% και κατά 0,7% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν 9,6%.
Διαβάστε ακόμη
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




