«Αστακός» ο Εβρος μετά την ύψωση τουρκικής σημαίας σε ελληνική νησίδα
Παντού υπάρχουν δυνάμεις του Στρατού και της Συνοριοφυλακής και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άμεσα και χωρίς παρεκτροπές, διευθετήθηκε το περιστατικό με την ύψωση της τουρκικής σημαίας σε νησίδα στον ποταμό Έβρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, παντού υπάρχουν δυνάμεις του Στρατού και της Συνοριοφυλακής και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει.
Οι στρατιωτικοί βρίσκονται με το «δάχτυλο στη σκανδάλη γιατί ξέρουν ότι ένα περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί σε θερμό επεισόδιο. Πάντως, ξέρουν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα με νηφαλιότητα και ηρεμία.
Για το περιστατικό όπου άγνωστοι ύψωσαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα μέσα στον ποταμό Έβρο, προκαλώντας αντιδράσεις μίλησε στο OPEN ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του evros-news.gr, Κώστας Πιτιακούδης.
Διαβάστε ακόμη
Ένας νεκρός στη Νέα Μάκρη: Μεγάλα προβλήματα από την κακοκαιρία Erminio στην Αττική - Χάος και στον Πόρο
Σενάρια ανασχηματισμού μετά τη νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυξάνονται τα μέτωπα για την κυβέρνηση
Δραματικές εικόνες από τους Αγίους Αποστόλους: Δρόμοι - ποτάμια και δεκάδες διασώσεις
Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ φέρνει ανασχηματισμό - «Δεν θέλω ου!» (Ep26)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




