«Αστακός» ο Εβρος μετά την ύψωση τουρκικής σημαίας σε ελληνική νησίδα
Παντού υπάρχουν δυνάμεις του Στρατού και της Συνοριοφυλακής και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Άμεσα και χωρίς παρεκτροπές, διευθετήθηκε το περιστατικό με την ύψωση της τουρκικής σημαίας σε νησίδα στον ποταμό Έβρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, παντού υπάρχουν δυνάμεις του Στρατού και της Συνοριοφυλακής και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει.
Οι στρατιωτικοί βρίσκονται με το «δάχτυλο στη σκανδάλη γιατί ξέρουν ότι ένα περιστατικό μπορεί να εξελιχθεί σε θερμό επεισόδιο. Πάντως, ξέρουν ότι πρέπει να αντιμετωπίσουν το θέμα με νηφαλιότητα και ηρεμία.
Για το περιστατικό όπου άγνωστοι ύψωσαν τουρκική σημαία σε ελληνική νησίδα μέσα στον ποταμό Έβρο, προκαλώντας αντιδράσεις μίλησε στο OPEN ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης του evros-news.gr, Κώστας Πιτιακούδης.
Διαβάστε ακόμη
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




