Μυτιλήνη: Ξεπέρασε τις 20.000 ο αριθμός των αιτούντων άσυλο
Διαμένουν στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας – Την ίδια στιγμή, συνεχίζονται οι προσφυγικές ροές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνολικά 18.200 αιτούντες άσυλο διαμένουν σήμερα στον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.
Στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Μυτιλήνης -στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η Μόρια- και στην οποία διαμένουν 40.000 κάτοικοι, επίσημα από χθες ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που διαμένουν σε διάφορες δομές ξεπέρασε τις 20.000.
Στο μεταξύ συνεχίζονται οι ροές προς τα νησιά, ακόμα και υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου στη Λέσβο, πέρασαν 1.859 πρόσφυγες και μετανάστες. Στη Χίο 404 και στη Σάμο 477.
Διαβάστε ακόμη
Pizza Fan: Η φοροδιαφυγή-μαμούθ άνω των 25 εκατ. ευρώ, το «ντου» σε 100 καταστήματα και οι 21 συλλήψεις
Στημένα στο μπάσκετ: Μετρητά με το... τσουβάλι, σφυρίγματα α λα καρτ και αθλητικό «τσιφλίκι»
Σχολικά δρομολόγια: Το τίμημα του κακού σχεδιασμού πληρώνουν εκατοντάδες μαθητές στην Αττική - 127 δρομολόγια στα... αζήτητα
Το μήνυμα Μαξίμου σε Σαμαρά με Γεραπετρίτη, ο αθυρόστομος Καλογερόπουλος και η επόμενη ένταξη στο ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




