Άρτα: Τη χώρισε και τον μαχαίρωσε στον λαιμό στη μέση του δρόμου (vid)
Το ζευγάρι έδωσε ραντεβού, σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τη σχέση του. Αλλά τα πράγματα ξέφυγαν...🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, σε κεντρικό σημείο της Άρτας. Μια 37χρονη μαχαίρωσε στο λαιμό, τον 35χρονο πρώην σύντροφό της, στη μέση του δρόμου.
Οι δύο πρώην σύντροφοι είχαν δώσει ραντεβού, σε μια τελευταία προσπάθεια να σώσουν τη σχέση τους. Όμως η συζήτηση κατέληξε σε έναν άγριο καυγά.
Σε έξαλλη κατάσταση η 37χρονη έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στον 35χρονο. Εκείνος έπεσε στο σημείο αιμόφυρτος και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open Tv, το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Η πρώην σύντροφός του, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. Εις βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Η μαραθώνια συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ, η προσεκτική στάση του Μαξίμου για τον Καραμανλή και οι «χτυπητές» παρουσίες προς τιμήν του Βενιζέλου
Ryanair: Σιγή ασυρμάτου από την κυβέρνηση παρά τις... αναταράξεις στη Θεσσαλονίκη - Το τεστ αντοχής και η αβεβαιότητα
Δολοφονία στην Κρήτη: Η μοιραία ενέδρα στον 21χρονο Νικήτα και ο εφιάλτης της βεντέτας
Τι θα συζητηθεί σήμερα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ: Το κρίσιμο timing της συνεδρίασης, τα… παράπονα και τα μηνύματα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




