Την Τετάρτη η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίον του Άρεως
Με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Stavento και Δημήτρη Μπάση
Την προσεχή Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, στις 19:00, θα πραγματοποιηθεί τελικά η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Πεδίο του Άρεως, από τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών Stavento και Δημήτρη Μπάση.
Σημειώνεται, ότι η προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου, σχετική εκδήλωση είχε αναβληθεί λόγω του τριήμερου πένθους που κήρυξε ο κ. Πατούλης για την αυτοκτονία υπαλλήλου της Περιφέρειας.
Διαβάστε ακόμη
«Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




