Χίος: 80χρονη πέταξε διαρρήκτη από ύψος 6 μέτρων με τη σφουγγαρίστρα (vid)
Οι αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπιμό του επίδοξου ληστή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

H γυναίκα κοιμόταν όταν στις 3.00 τα ξημερώματα άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι της στη Χίο. Όπως γράφει το chiosin.gr, η 80χρονη πετάχτηκε από το κρεβάτι της και πηγαίνοντας στην εξωτερική πόρτα μέσα στο σκοτάδι είδε έναν άνδρα να έχει ανέβει στη βοηθητική σκάλα και να έχει πατήσει στο πεζούλι της βεράντας.
Τρομοκρατημένη έπιασε τη σφουγγαρίστρα που βρήκε μπροστά της και τον έσπρωξε πετώντας τον στον κήπο, από ύψος 6 μέτρων. Φέρεται κατά την πτώση να χτύπησε το πόδι του, ωστόσο, σηκώθηκε και τράπηκε σε φυγή.
Το Α/Τα Καλαμωτής διεξάγει έρευνα και βρίσκεται κοντά στα ίχνη του επίδοξου διαρρήκτη από τα αποτυπώματα που άφησε στη βεράντα και τον τραυματισμό του κυρίως στο πόδι.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



