Βίντεο από άσκηση: Αστυνομικοί εξουδετερώνουν τρομοκράτες στο «Ελ. Βενιζέλος»
Το σενάριο της άσκησης αφορούσε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση σε τρομοκρατική ενέργεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ασκηση ετοιμότητας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, από τη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών. Το σενάριο της άσκησης αφορούσε στην επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση σε τρομοκρατική ενέργεια εντός του χώρου του Κεντρικού Αεροσταθμού, από δύο ένοπλα άτομα καθώς και σε εξουδετέρωση εκρηκτικού μηχανισμού.
Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας συμμετείχαν αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας, Αστυνόμευσης και Τροχαίας, της Ειδικής Ομάδας Ελέγχου και Περιπολιών καθώς και του Κέντρου Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και επιπλέον κλιμάκια της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (ΕΚΑΜ) και της Υπηρεσίας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων.
Ανάμεσα στον φόβο και την εύθραυστη ισορροπία: Ένας κόσμος σε τεντωμένο σκοινί το 2025
Αποκάλυψη OPEN για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών 10 νέα ΑΦΜ για παράνομες επιδοτήσεις
ΕΥΔΑΠ: «Ποδαρικό» με αυξήσεις στο νερό – Τι ισχύει με τα τιμολόγια από 1η Ιανουαρίου
Βασιλόπιτα για.... Γκίνες στο Περιστέρι: Ζύγιζε 10 τόνους και ξεπέρασε σε μήκος τα 100 μέτρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



