Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. υπό το φόβο επανακατάληψης της έπαυλης Κούβελου
Σε κοντινή απόσταση από την έπαυλη Κούβελου βρίσκονται περίπου 150 άτομα που συμμετέχουν στη συγκέντρωση, ενώ παραμένουν στο σημείο διμοιρίες των ΜΑΤ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε το πρωί στην ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από κάλεσμα αντιεξουσιαστών για συγκέντρωση στην έπαυλη Κούβελου στο Μαρούσι. Το κτίριο είχε εκκενωθεί από αστυνομικές δυνάμεις μόλις την περασμένη Τρίτη, στο πλαίσιο του σχεδίου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την εκκένωση όλων των καταλήψεων της Αττικής.
Στην έπαυλη Κούβελου συγκεντρώθηκαν αρχικά το πρωί της Κυριακής περίπου 50 άτομα, τα οποία τάσσονται σε κείμενό τους που δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου υπέρ της συνέχισης της κατάληψης. Στην περιοχή έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να μην εισέλθουν στο κτίριο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε ότι οι συγκεντρωμένοι δεν πείραξαν το λουκέτο του κτιρίου, ενώ δεν υπήρξε κάποια ένδειξη ότι βρίσκεται κάποιος στο εσωτερικό της έπαυλης.
Σε κοντινή απόσταση από την έπαυλη Κούβελου βρίσκονται περίπου 150 άτομα που συμμετέχουν στη συγκέντρωση, ενώ παραμένουν στο σημείο διμοιρίες των ΜΑΤ.
Συνεχίζεται η συγκέντρωση έξω από την έπαυλη Κούβελου στο Μαρούσι. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο και έτσι είναι δύσκολο κάποιος να προσπαθήσει να μπει στο κτίριο. Νωρίτερα το πρωί δύο άτομα μπήκαν στο κτίριο, σήκωσαν πανό μπροστά από μία ανοιχτή πόρτα της έπαυλης και στη συνέχεια αποχώρησαν. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έπαυλη Κούβελου είναι άδεια.
Απόπειρα δολοφονίας Λάλα: Ραγδαίες εξελίξεις - Ψάχνουν στην Κρήτη καταδικασμένο για την απαγωγή του Παναγόπουλου
Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα δωρεάν φάρμακα της παχυσαρκίας - Τι προβλέπει το ΦΕΚ
Τραμπ στο Politico: Η Ουκρανία να πάει σε εκλογές - Η Μόσχα σε ισχυρότερη διαπραγματευτική θέση
Η Μίνα Αρναούτη δηλώνει απογοήτευση για την αποζημίωση - «Τα λεφτά που ορίστηκαν τα χρωστάω ήδη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



