Ζηνοβία: Μπλακ άουτ σε χωριά της Θήβας - Εντονη χιονόπτωση στην περιοχή
Τις επόμενες ώρες αναμένεται επιδείνωση των έντονων καιρικών φαινομένων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι κάτοικοι στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας και ειδικότερα στην Κοινότητα Πλαταιών, αλλά και στις Κοινότητες Βαγίων και Αμπελοχωρίου, όπου η χιονόπτωση είναι έντονη. Μάλιστα, στο Αμπελοχώρι χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να μεταφερθεί ασθενής στο νοσοκομείο της Θήβας.
Χωρίς ρεύμα αυτήν τη στιγμή είναι οι κοινότητες στην περιοχή της Θίσβης ήτοι Ξηρονομή, Δομβραίνα, Ελλοπία, Χώστια και οι παραλιακοί οικισμοί όπως και η Κοινότητα Αμπελοχωρίου. Ηδη συνεργεία της ΔΕΗ κινούνται για να αποκαταστήσουν τις βλάβες.
Ο δήμος Θηβαίων σε ανακοίνωση του σημειώνει πως «επειδή αναμένεται επιδείνωση των έντονων καιρικών φαινομένων, παρακαλούνται οι οδηγοί να περιορίσουν στο ελάχιστο τις μετακινήσεις και να κινούνται με τα οχήματά τους μόνο σε εξαιρετικά έκτακτες περιπτώσεις και μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες καθώς υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος».
Κυβερνοασφάλεια: Το νέο στρατηγικό πεδίο σπουδών και εργασίας για τη νέα γενιά
Νοσηλευτής ΜΕΘ, πολίτης των ΗΠΑ: Ποιος ήταν ο 37χρονος που δολοφονήθηκε από την ICE στη Μινεάπολη
Ανάλυση: Το δόγμα "νόμος και τάξη" του Τραμπ σκοτώνει και δημιουργεί χάος
Ethno☰hauntology Vol. 1: Tα «φαντάσματα» του λατινοαμερικάνικου παρελθόντος στοιχειώνουν κινηματογραφικά το παρόν της Αθήνας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




