Στις φλόγες διαμέρισμα στο Μοσχάτο
Από τον χώρο απομακρύνθηκε εγκαίρως από τους πυροσβέστες που μετείχαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς μια γυναίκα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Υπό έλεγχο τέθηκε, πριν από λίγο, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στη συμβολή των οδών Φλέμινγκ και Δροσίνη στο Μοσχάτο Αττικής. Από τον χώρο απομακρύνθηκε εγκαίρως από τους πυροσβέστες που μετείχαν στο έργο κατάσβεσης της φωτιάς μια γυναίκα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η ηλικιωμένη απομακρύνθηκε με τη βοήθεια των πυροσβεστών από το κλιμακοστάσιο, ενώ πρόκειται να διακομιστεί, για προληπτικούς λόγους, σε νοσοκομείο.
Επιτόπου είχαν σπεύσει δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Μάλιστα, η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής είναι μεγάλη, καθώς υπάρχει κίνδυνος για εξάπλωση της φωτιάς στα παρακείμενα διαμερίσματα. Συγκεκριμένα, στο σημείο επιχείρησαν 23 πυροσβέστες με 8 οχήματα, οι οποίοι απεγκλώβισαν ηλικιωμένη η οποία εμφάνισε αδιαθεσία λόγω των πυκνών καπνών.
Διήμερο «θρίλερ» στο Βερολίνο για την Ουκρανία - Γιατί απέχουμε αρκετά από την επίτευξη μίας συμφωνίας
Συνελήφθη ο γιος του Ρομπ Ράινερ για τη δολοφονία των γονιών του - Του επιβλήθηκε εγγύηση 4 εκατ. δολαρίων
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: Ζητάνε 9.500 ευρώ για ρευματοκλοπές... σε σπίτι ακατοίκητο εδώ και 2 χρόνια
Ανεπιθύμητες κλήσεις: Πώς θα διεκδικήσετε αποζημίωση 10.000 ευρώ - Ποια η διαδικασία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



