Καλλιθέα: Τι λέει η Εταιρία Διανομής Αερίου Αττικής για τη διαρροή
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έως το μεσημέρι αναμένεται να ολοκληρωθεί η αποκατάσταση της βλάβης στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στην Καλλιθέα, που προκάλεσε διαρροή αερίου και αποκλεισμό της περιοχής για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με την Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, η βλάβη σημειώθηκε στις 10:30 το βράδυ σε βανοστάσιο στη διασταύρωση των οδών Λεωφόρος Συγγρού και Σόλωνος στην Καλλιθέα.
Για την αντιμετώπισή της κινητοποιήθηκε τεχνικό κλιμάκιο, ενώ ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας και η περιοχή αποκλείστηκε για προληπτικούς λόγους. Το συνεργείο που μετέβη στο σημείο απομόνωσε το σημείο διαφυγής, χωρίς να χρειαστεί να διακοπεί η τροφοδοσία σε καταναλωτές, ενώ συνεχίζει τις εργασίες αποκατάστασης.
Η ΕΔΑ Αττικής αναφέρει εξάλλου ότι δεν υφίσταται κανένας κίνδυνος για τους κατοίκους και τους καταναλωτές, καθώς και για τις τροφοδοτούμενες με φυσικό αέριο εγκαταστάσεις.
«Στρατιωτικές συνέπειες που δεν έχετε ξαναδεί»: Απειλές Τραμπ μετά από πληροφορίες για νάρκες του Ιράν στο Στενό του Ορμούζ
Η σοκαριστική αναφορά της καθηγήτριας πριν πεθάνει - «Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του σχολείου και έχασε τη ζωή της»
Forbes: Η λίστα με τους δισεκατομμυριούχους για το 2026 - Ποιοι Έλληνες βρίσκονται ανάμεσά τους
Η NASA άλλαξε τεχνητά την τροχιά δύο αστεροειδών - Τι σημαίνει αυτό για την άμυνα της Γης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



