Ηφαιστίων: Τεράστια κύματα «εξαφάνισαν» Παροικιά και Νάουσα (vid)
Στις παράκτιες περιοχές το μπλε της θάλασσας είχε χαθεί και είχε αντικατασταθεί από το αφρισμένο άσπρο της σφοδρής φουρτούνας.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε ο «Ηφαιστίων» στην Πάρο καθώς τεράστια κύματα «εξαφάνισαν» την Παροικιά και τη Νάουσα. Σύμφωνα με το parianostypos.gr στις παράκτιες περιοχές το μπλε της θάλασσας είχε χαθεί και είχε αντικατασταθεί από το αφρισμένο άσπρο της σφοδρής φουρτούνας.
Συγκεκριμένα η θάλασσα «κατάπινε» τις ακτές και ειδικά η Νάουσα, που βρίσκεται στο «μάτι» του βοριά, αλλά και η παραλιακή Παροικία, δέρνονταν ακατάπαυστα από το ξέσπασμα θεόρατων, μανιασμένων κυμάτων που έμπαιναν πολλά μέτρα μέσα στη στεριά. Στην Παροικία, στο λιμάνι, τα κύματα ξεβράζονταν στον Άγιο Νικόλαο, στη Νάουσα το νερό έλουζε σπίτια και καταστήματα.
Το βαρύ βουητό του τρελού βοριά σε συνδυασμό με τον μολυβί ουρανό και την ανταριασμένη θάλασσα, δημιουργούσαν ένα απίστευτο, απόκοσμο σκηνικό.Εικόνες σπάνιες, αν όχι πρωτόγνωρες, αφού οι ριπές ανέμου άγγιζαν τα 11 μποφόρ.
Το μπέργκερ που θα φάμε σήμερα κοστίζει τρεις φορές παραπάνω απ' όσο κόστιζε το 1989
Βενζινοπώλες: «Τρύπα στο νερό» το πλαφόν από την κυβέρνηση - Η μείωση τιμών στα καύσιμα θα φτάσει μόλις τα 3-4 λεπτά το λίτρο
Νέα υπόθεση κατασκοπείας στη Σούδα: Συνελήφθη υπήκοος Πολωνίας - Φωτογραφίες με κινήσεις πλοίων στο κινητό του
Ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Διεγράφη από την ΚΟ ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



