Αττική: Σε 171 συλλήψεις προχώρησε -σε μια ημέρα- η Αμεση Δράση
Ελέγχθηκαν 3.188 άτομα και 1.893 καταστήματα, ενώ προσήχθησαν 827 άτομα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Αμεση Δράση προχώρησε σε 171 συλλήψεις, από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης (9/1) έως την ίδια ώρα της Παρασκευής (10/1), στο κέντρο της Αθήνας και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με τη ΓΑΔΑ, ελέγχθηκαν 3.188 άτομα και 1.893 καταστήματα, ενώ προσήχθησαν 827 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 171.
Στη συνέχεια σχηματίστηκαν δικογραφίες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σε βάρος 82 ατόμων για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 28 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, 14 για καταδικαστικές αποφάσεις και διωκτικά έγγραφα, 9 για διαρρήξεις - κλοπές, 7 για παράβαση του νόμου περί όπλων, 3 για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, 1 για ληστεία, 3 για παράνομο εμπόριο και 24 για διάφορα αδικήματα.
Παράλληλα, κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ηρωίνης, κάνναβης, shisa, ναρκωτικά δισκία, λαθραία καπνικά προϊόντα και μαχαίρια, ενώ βεβαιώθηκαν 96 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ και εντοπίστηκαν 14 κλεμμένα οχήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
Leon of Athens στο ethnos.gr: «Αγαπώ το Παγκράτι, δεν θεωρώ ότι έχει αλλοιωθεί η φυσιογνωμία του»
Marfin: «Είμαι αθώα» - Επιστρέφει αυτοβούλως από τη Βρετανία η 46χρονη για να καταθέσει
Αλαλούμ στον ΣΥΡΙΖΑ: Ξεκινά η συνεδρίαση της ΚΕ παρά τη μικρή προσέλευση
Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της Πάολας Ρεβενιώτη - Σε κλίμα συγκίνησης η πολιτική κηδεία της στο Α' Νεκροταφείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



