Οινόφυτα: Σύγκρουση ΚΤΕΛ με νταλίκα στην εθνική οδό - Ένας νεκρός
Τραγικός ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος των Οινοφύτων στο ρεύμα προς Αθήνα. Στο τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκησαν δύο μεγάλα οχήματα, ένα φορτηγό κι ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ο οδηγός της νταλίκας και να τραυματιστεί ο συνοδηγός του, ενώ υπήρξε και μικροτραυματισμός στο άλλο όχημα, αυτό του ΚΤΕΛ του νομού Ευβοίας.
Ευτυχώς, το λεωφορείο δεν είχε άλλους επιβαίνοντες πέραν του οδηγού, ο οποίος είναι σε καλή κατάσταση.
Το τροχαίο έλαβε χώρα στις 12:30 τη νύχτα κι ακόμα παραμένει κλειστή τόσο η ΛΕΑ, όσο και η μία λωρίδα κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού, με την νταλίκα μετά τη σύγκρουση να σπάει το κιγκλίδωμα και να είναι η μισή στην Εθνική και η άλλη μισή στον παράδρομο, στο 60ό χιλιόμετρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταλίκα πήγε και «καρφώθηκε» πίσω από το λεωφορείο με τα αίτια του δυστυχήματος να ερευνώνται από το ανακριτικό της Τροχαίας.
Οσον αφορά στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας, αναμένεται να γίνει μέσα στην επόμενη ώρα.
ΟΠΕΚΕΠΕ: LIVE η συνεδρίαση στη Βουλή για τις άρσεις ασυλίας των 13 βουλευτών της ΝΔ
Πτώση 13χρονης στο Χαϊδάρι: «Άφησε τα χέρια της και έπεσε με το κεφάλι» - Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες
Έτσι θα βγεις έξω; Εξηγώντας τα αυτονόητα
Μίλτος Πασχαλίδης: «Απάνθρωπες οι ώρες στα μπουζούκια - Γιατί να τραγουδάμε στη 1, στις 21.00 δεν κάνουμε κέφι;»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



