Γηροκομείο Αθηνών: Ανεστάλη από τη ΔΕΗ η διαδικασία διακοπής ρεύματος
Η ΔΕΗ απευθύνει εκ νέου πρόσκληση προς τη διοίκηση του Γηροκομείου ώστε να προχωρήσουν σε έναν νέο διακανονισμό της οφειλής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανεστάλη, ύστερα από παρέμβαση του προέδρου της ΔΕΗ Γιώργου Στάσση, η διαδικασία διακοπής παροχής ρεύματος προς το Γηροκομείο Αθηνών, λόγω υπέρογκων οφειλών του ιδρύματος.
Οι οφειλές αυτές, όπως επισημαίνει η ΔΕΗ, ξεπερνούν τα 1,3 εκατ. ευρώ, δεν εξυπηρετούνται τα τελευταία 5 χρόνια και για τον λόγο αυτό η προηγούμενη διοίκηση της ΔΕΗ κατέθεσε αγωγή το 2018.
Παράλληλα, η ΔΕΗ απευθύνει εκ νέου πρόσκληση προς τη διοίκηση του Γηροκομείου Αθηνών ώστε «να προχωρήσουν σε έναν νέο, ρεαλιστικό διακανονισμό της οφειλής ο οποίος θα λαμβάνει υπόψιν του τόσο το κοινωνικό έργο που επιτελεί το ίδρυμα όσο και τις υποχρεώσεις και δεσμεύσεις μιας εισηγμένης εταιρείας έναντι των μετόχων της και των καταναλωτών».
Διαβάστε ακόμη
Νέο μπρος-πίσω της ΥΠΑ για τα ραντάρ αεροναυτιλίας: Αλλάζει ξανά η σύμβαση αναβάθμισης των συστημάτων
Ξεκινά διήμερο «φωτιά» στη Βουλή: Τι πυροδοτεί μετωπική κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ
Δημόσια νοσοκομεία: Ψηφιακά έως το καλοκαίρι οι διαγνωστικές εξετάσεις στο κινητό - Τα σχέδια του υπουργού Υγείας
Η πρόταση μομφής που σκέφτεται το ΠΑΣΟΚ, πώς (δεν) θα λένε το κόμμα Τσίπρα και τα γραφεία που ψάχνει ο Σαμαράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




