Καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω χαμηλής ορατότητας
Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του αεροδρομίου της ΕΜΥ, η ορατότητα δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα στο αεροδρόμιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προβλήματα παρουσιάζονται, στις πτήσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία λόγω χαμηλής ορατότητας. Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μια πτήση από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη δεν έχει αναχωρήσει, καθώς από τη χαμηλή ορατότητα, που δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα, στο αεροδρόμιο δημιουργούνται ζητήματα στην προσγείωση των αεροσκαφών.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της διαχειρίστριας εταιρείας του αεροδρομίου «Μακεδονία», Γιάννης Παπάζογλου, μιλώντας ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε πως «η πτήση την Ολυμπιακής από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, που ήταν να αφιχθεί στις 8:00 στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", δεν έχει ακόμα αναχωρήσει από την Αθήνα, ενώ αναμένεται, όπως μας ενημέρωσε η αεροπορική εταιρεία, με καθυστέρηση δυο ωρών να αναχωρήσει, εάν, βέβαια, το επιτρέψει ο καιρός».
Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού του αεροδρομίου της ΕΜΥ, η ορατότητα δεν ξεπερνά τα 100 μέτρα στο αεροδρόμιο αυτή την ώρα, ενώ το φαινόμενο αναμένεται να εκτονωθεί σταδιακά μετά τις 10:00 το πρωί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των μετεωρολόγων.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari από τη μητέρα του
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




