Βασίλης Βάρσος: Ο ζαχαροπλάστης που έμαθε τα γλυκά στην Αθήνα (vid)
Ο αδερφός του Βασίλη Βάρσου, Γιώργος, μιλά στην κάμερα του OPEN, αποκαλύπτοντας τα μυστικά επιτυχίας της επιχείρησής τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Για τον Βασίλη Βάρσο που έφυγε από τη ζωή αλλά και για την ιστορία του ζαχαροπλαστείου «Βάρσος» που μετρά ήδη 128 χρόνια λειτουργίας μιλά απόψε στο OPEN ο αδερφός του και συνιδιοκτήτης της επιχείρησης, Γιώργος. «Ηταν ό,τι το καλύτερο υπήρχε στην Ελλάδα ο Βασίλης Βάρσος. Γνώριζε πάρα πολύ καλά τη Μηχανολογία. Ηταν μια γενιά μπροστά», τονίζει ο αδερφός του στην κάμερα του OPEN.
Τα δύο αδέρφια, ο Βασίλης και ο Γιώργος Βάρσος διηύθυναν μαζί το θρυλικό ζαχαροπλαστείο στην Κηφισιά, που μετρά πάνω από έναν αιώνα λειτουργίας. Ο Βασίλης Βάρσος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών το πρωί της Τετάρτης, αφήνοντας πίσω του το χρυσάφι όλου του κόσμου: Τις συνταγές του. «Ο Βασίλης δημιούργησε το μπριόζ. Εμαθε όλη την Αθήνα να αγοράζει μπριόζ», συνεχίζει ο αδερφός του, Γιώργος.
Η ιστορική επιχείρηση έχει πλέον περάσει στα χέρια της τέταρτης γενιάς, όπως γίνεται και με τους πελάτες. «Ερχονται τα παιδιά και τα εγγόνια των πρώτων πελατών μας και συνεχίζουν και ψωνίζουν τα δικά μας προϊόντα», τονίζει ο Γιώργος Βάρσος.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του OPEN TV
Πώς έγινε το μαφιόζικο χτύπημα στα Άνω Λιόσια – Παλιός γνώριμος των Αρχών ο στόχος
Νέα μέτρα στήριξης: Τρεις ομάδες-στόχους «ζυγίζει» η κυβέρνηση - Στη ΔΕΘ τα αποκαλυπτήρια
Μαθητές μουσικών σχολείων Παλλήνης: Χωρίς λεωφορεία για τη μεταφορά τους σε περίοδο εξετάσεων - Οργισμένοι οι γονείς
Οι ειρηνευτικές συνομιλίες για τον Πόλεμο του Βιετνάμ προκάλεσαν γέλιο και κλάμα- Εβδομάδες για να λυθεί το βασικό πρόβλημα: το σχήμα του τραπεζιού!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr