Ανατροπή: Ελεύθερος ο Ριχάρδος από ώρα σε ώρα!
Το βασικό κακούργημα της λαθρεμπορίας καταρρίπτεται🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ethnos.gr ο Ριχάρδος αναμένεται να αφεθεί ελεύθερος από ώρα σε ώρα το μεσημέρι, καθώς έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης του. Μάλιστα ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο ethnos.gr έκανε λόγο για «παραπλάνηση του Πρωθυπουργού».
Η υπόθεση πήρε διαφορετική τροπή, σύμφωνα με πληροφορίες, όταν διαβιβάστηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στην ανακρίτρια Διαφθοράς που χειρίζεται την υπόθεση, έγγραφο με το οποίο ενημερώνει ότι δεν οφείλονται δασμοί και φόροι για εξαγωγή χρυσού στην Τουρκία.
Έπειτα από αυτό, το βασικό κακούργημα της λαθρεμπορίας καταρρίπτεται, συμπαρασύροντας και τα κακουργήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης, αδικήματα δηλαδή τα οποία προβλέπουν προσωρινή κράτηση για τους κατηγορούμενους.
Πλέον οι συνήγοροι υπεράσπισης καταθέτουν αιτήματα άρσης της προσωρινής κράτησης.
Το σχέδιο των ψύχραιμων στου Μαξίμου για τους αγρότες, τα καρφιά σε Καραμανλή και Σαμαρά και η Γκίλφοϊλ με τον Πάτση
Ο «χάρτης των μπλόκων» σε όλη την Ελλάδα: Κλιμακώνουν την «εξέγερση» οι αγρότες - Ενισχύουν τις κινητοποιήσεις σε δρόμους, λιμάνια και τελωνεία
Έτσι ψήφισαν οι χώρες σχετικά με την παραμονή του Ισραήλ στο διαγωνισμό της Eurovision
Έλενα Παπαρίζου: Η ξαφνική νοσηλεία, η αναβολή όλων των εμφανίσεων και η αντικατάσταση στο «Voice»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




