Σύνταγμα: Κλειστό το μετρό λόγω συλλαλητηρίου
Δυστυχώς, η απόφαση αυτή αναμένεται να δυσκολέψει τη μετακίνηση των πολιτών για άλλη μία Κυριακή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κλειστό μετρό Σύνταγμα: Κλειστός θα παραμείνει από τις 09:30 το πρωί ο σταθμός του μετρό Συντάγματος, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ. Ο σταθμός θα κατεβάσει ρολά, λόγω διεξαγωγής συλλαλητηρίου για το Προσφυγικό - Μεταναστευτικό.
Δυστυχώς, η απόφαση αυτή αναμένεται να δυσκολέψει τη μετακίνηση των πολιτών, που, όπως αναμένεται, θα προσπαθήσουν να μεταβούν στα εμπορικά καταστήματα, τα οποία θα είναι ανοιχτά λόγω των χειμερινών εκπτώσεων.
Διαβάστε την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ
«Σας πληροφορούμε ότι την Κυριακή 19/01/20 ο σταθμός «Σύνταγμα» καθ’ υπόδειξη της Αστυνομίας και για την ασφάλεια του επιβατικού κοινού θα παραμείνει κλειστός από τις 09:30 μέχρι νεωτέρας εντολής. Παρακαλούμε για την εξυπηρέτησή σας χρησιμοποιείτε τους παρακείμενους σταθμούς».
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




