Πειραιάς: Κλειστή η Ακτή Κουμουνδούρου λόγω εργασιών έως τις 14 Φεβρουαρίου
Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ, καθημερινά, από τις 7:00 έως τις 18:00, θα είναι κλειστή από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύνδεσμο έως την οδό Ναύαρχου Βότση – Ποιες διαδρομές πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτός κυκλοφορίας θα τεθεί η Ακτή Κουμουνδούρου στον Πειραιά, από αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, εξαιτίας εργασιών της ΕΥΔΑΠ.
Σύμφωνα με την ενημέρωση της υπηρεσίας, καθημερινά από τις 7:00 έως τις 18:00, θα είναι κλειστή η Ακτή Κουμουνδούρου από τον Ναυτικό Αθλητικό Σύνδεσμο (Ν.Α.Σ.) έως την οδό Ναύαρχου Βότση, λόγω έργων, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Όσα οχήματα έρχονται από τη Μυρτιδιώτισσα κατευθυνόμενα προς την Καστέλλα θα κινούνται μόνο μέσω των οδών Φιλίππου και Κριεζή. Όσα οχήματα κατέρχονται στην οδό Ναυάρχου Βότση θα μπορούν να κατευθύνονται μόνο δεξιά προς τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιά.
Διαβάστε ακόμη
Δεν απαντά ο «Φραπές» στην Επιτροπή: «Έχετε κερδίσει ποτέ τζόκερ» - «Επικαλούμαι το δικαίωμα της σιωπής»
Πώς χρησιμοποιήθηκε στην Ευρώπη το σπέρμα του Δανού δότη με την καρκινογόνα μετάλλαξη: 18 παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα
«Η τελευταία φορά που είδα τη μητέρα μου»: Ο 11χρονος Ουκρανός που «λύγισε» διερμηνέα και κοινό στο Ευρωκοινοβούλιο
Οι γκάνγκστερ αγρότες, η δίκη των υποκλοπών και τα απόνερα της Ιθάκης: «Δεν θέλω ου!» (Ep11)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



