Κιλκίς: Αρχαιοκάπηλος έβαλε σε αγγελία στο διαδίκτυο εικόνα για 100.000 ευρώ
Η συγκεκριμένη εικόνα εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις σχετικού Νόμου σύμφωνα με γνωμάτευση αρμόδιου αρχαιολόγου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Έναν 35χρονο, ο οποίος προσπάθησε να πουλήσει μια εικόνα της Παναγίας μέσω διαδικτύου, συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.Ο 35χρονος είχε βγάλει στο «σφυρί» την εικόνα μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο για 100.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη εικόνα εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις σχετικού Νόμου σύμφωνα με γνωμάτευση αρμόδιου αρχαιολόγου.
Στο πλαίσιο των ερευνών, η εικόνα εντοπίστηκε σε οικία συγγενικού προσώπου του 35χρονου στην πόλη του Κιλκίς, το οποίο και συνελήφθη για παράνομη κατοχή μνημείου που δεν έχει δηλωθεί. Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Διαβάστε ακόμη
Με την πλάτη στον τοίχο ο Μερτς μετά τη διπλή εκλογική ήττα σε Μεκλεμβούργο και Βερολίνο
Ήταν η κακιά στιγμή»: Τι υποστηρίζει ο 76χρονος για τον καβγά και τον θάνατο του 82χρονου στη Βουλιαγμένη
Είδαμε τα πρώτα επεισόδια από τα «Δύο μαύρα πουκάμισα»: Κρήτη, μυστικά και ένα αδύναμο σενάριο
Βλεφαριδοmaxxing: Η νέα τάση του TikTok κάνει τους άνδρες να τριμάρουν τις βλεφαρίδες για... αρρενωπή εμφάνιση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



