Εξάρχεια: Κακοποιοί πήγαν να κλέψουν αυτοκίνητο και βρήκαν «τον δάσκαλό τους»
Οι κακοποιοί συνελήφθησαν από αστυνομικούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Τον δάσκαλό τους» βρήκαν τρεις αδίστακτοι Αλγερινοί κακοποιοί, οι οποίοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το αυτοκίνητο πρωταθλητή του Τζούντο στα Εξάρχεια. Μόλις τους αντιλήφθηκε, όρμησε καταπάνω τους πηδώντας από το παράθυρο.
«Tους είδα από εδώ, πήδηξα το μπαλκόνι, πάλεψα μαζί τους και οι δύο έφυγαν. Ο άλλος έβγαλε μαχαίρι μου είπε θα σε σφάξω» είπε στο Star, ο Χάρης Παπαϊωάννου, Ολυμπιονίκης Τζούντο και αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.
Όσο ο άνδρας πάλευε με τον ληστή, η αδερφή του καλούσε την αστυνομία. Μετά από 25 λεπτά και τρία τηλεφωνήματα στην άμεση δράση δεν εμφανίστηκε κανένα περιπολικό. Αντιθέτως εμφανίστηκαν οι φίλοι του Αλγερινού για να τον... σώσουν. Σαράντα λεπτά μετά τα επεισόδια, μια γυναίκα που περνούσε απο το σημείο, είδε τι συνέβαινε και έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων για να ζητήσει βοήθεια. Ο ένας και μοναδικός αστυνομικός που υπήρχε εκείνη την ώρα στο τμήμα πήγε με τα πόδια στην οδό Ερεσσού για να σώσει την κατάσταση.
Ο Χάρης Παπαϊωάννου έκανε μήνυση σε βάρος των τριών Αλγερινών, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι για κλοπές και διαρρήξεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι μέλη σπείρας 30 ατόμων που λυμαίνονται την περιοχή.
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο: Σε Red Code Αττική και άλλες 5 περιοχές - Ανησυχία για το Hot-Dry-Windy
Συνετρίβη μαχητικό F-16 στην Τουρκία κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης - Έκρηξη και πυκνοί καπνοί
Το συγκλονιστικό «αντίο» του Μέσι στον πατέρα του: «Αμφιβάλλω αν θέλω να συνεχίσω το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα»
Η περίεργη ιστορία του Φρανκ: Είχε τρία πόδια, τέσσερα πέλματα, 16 δάχτυλα και δύο σετ γεννητικών οργάνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



